Timberland Walnut Hill - Canvas Duffel Bag Zwart

Waar je ook naartoe gaat; deze uitstekende Timberland®-duffeltas brengt je er. Je benodigdheden blijven droog dankzij het speciaal behandelde, stevige, waterbestendige materiaal. De afwerkingen zijn gemaakt van robuust rundleer van een duurzame leerlooierij. Deze multifunctionele tas heeft binnen en buiten handige ritsvakken en een verstelbare schouderband voor comfort.Waar je ook naartoe gaat; deze uitstekende Timberland®-duffeltas brengt je er. Je benodigdheden blijven droog dankzij het speciaal behandelde, stevige, waterbestendige materiaal. De afwerkingen zijn gemaakt van robuust rundleer van een duurzame leerlooierij. Deze multifunctionele tas heeft binnen en buiten handige ritsvakken en een verstelbare schouderband voor comfort.