Timberland Rubberised Rectangle Sunglasses Zwart

Deze zonnebril met minimalistisch ontwerp past bij elke outfit. Het slanke montuur is gemaakt van lichtgewicht rubber voor een comfortabele neus. Een rubberen oorstuk zorgt voor extra comfort, terwijl de dunne metalen pootjes het strakke ontwerp complementeren. Op heldere dagen zijn de gepolariseerde lenzen en uv-bescherming zonder schittering een genot voor je ogen. Kies uit een montuur in minimaal grijs, koel groen of speels schildpad.Deze zonnebril met minimalistisch ontwerp past bij elke outfit. Het slanke montuur is gemaakt van lichtgewicht rubber voor een comfortabele neus. Een rubberen oorstuk zorgt voor extra comfort, terwijl de dunne metalen pootjes het strakke ontwerp complementeren. Op heldere dagen zijn de gepolariseerde lenzen en uv-bescherming zonder schittering een genot voor je ogen. Kies uit een montuur in minimaal grijs, koel groen of speels schildpad.