Timberland Larchmont Chelsea Heren Oakwood Fg With Suede

Begin je ongelooflijke avonturen dit seizoen in een stoere-chique herenboot. Elastische panelen en een hiellus beschermen het leer en zorgen dat deze chelseaboot eenvoudig aan en uit te trekken is, terwijl zwierige stiksels en de rubbernaad de aandacht trekken. Je zult weg zijn van het gevoel van het OrthoLite®-voetbed, net als van de fantastische grip van ons speciale L7-profiel.Begin je ongelooflijke avonturen dit seizoen in een stoere-chique herenboot. Elastische panelen en een hiellus beschermen het leer en zorgen dat deze chelseaboot eenvoudig aan en uit te trekken is, terwijl zwierige stiksels en de rubbernaad de aandacht trekken. Je zult weg zijn van het gevoel van het OrthoLite®-voetbed, net als van de fantastische grip van ons speciale L7-profiel.