Timberland Killington 6 - inch Boot Heren Black Nubuck

Verheug je op elke stap wanneer je dit seizoen nieuwe plekjes ontdekt in deze solide, chique herenboot. Je zult zeker de aandacht trekken dankzij de opmerkelijke veters, dynamische strepen op de zool en stiksels. Je krijgt daarnaast het beste comfort met een OrthoLite®-voetbed, een gewatteerde rand zodat je voet mooi vast zit en SensorFlex™-technologie voor flexibiliteit en ondersteuning.Verheug je op elke stap wanneer je dit seizoen nieuwe plekjes ontdekt in deze solide, chique herenboot. Je zult zeker de aandacht trekken dankzij de opmerkelijke veters, dynamische strepen op de zool en stiksels. Je krijgt daarnaast het beste comfort met een OrthoLite®-voetbed, een gewatteerde rand zodat je voet mooi vast zit en SensorFlex™-technologie voor flexibiliteit en ondersteuning.