Timberland Kenniston Oxford Dames Wheat Nubuck

Met deze Timberland® Oxfords voor dames loop je op wolken. Deze modieuze schoenen zijn voorzien van de exclusieve SensorFlex™-technologie in de zolen, waardoor ze perfect met je voeten meebewegen als je loopt. De eersteklas leersoorten van een duurzame leerlooierij en het ademende en ondersteunende OrthoLite®-voetbed houdt je voeten de hele dag comfortabel.Met deze Timberland® Oxfords voor dames loop je op wolken. Deze modieuze schoenen zijn voorzien van de exclusieve SensorFlex™-technologie in de zolen, waardoor ze perfect met je voeten meebewegen als je loopt. De eersteklas leersoorten van een duurzame leerlooierij en het ademende en ondersteunende OrthoLite®-voetbed houdt je voeten de hele dag comfortabel.

Copyright ©2017 www.stichtingtextielplus.nl. Powered By Timberland.