Timberland Heritage Noreen 3 Eye Handsewn Dames Brown Smooth

Deze stijlvolle mocassin biedt chique comfort en bescheiden elegantie aan de drager ervan. De classic stijl is handgenaaid voor een perfecte afwerking, draagbaar in elk seizoen en biedt een tijdloze look die niet uit de mode gaat. Een geweldig gemakkelijk onderdeel van de garderobe voor wie graag eenvoud en een tikkeltje traditie aan zijn voeten draagt.Deze stijlvolle mocassin biedt chique comfort en bescheiden elegantie aan de drager ervan. De classic stijl is handgenaaid voor een perfecte afwerking, draagbaar in elk seizoen en biedt een tijdloze look die niet uit de mode gaat. Een geweldig gemakkelijk onderdeel van de garderobe voor wie graag eenvoud en een tikkeltje traditie aan zijn voeten draagt.

Copyright ©2017 www.stichtingtextielplus.nl. Powered By Timberland.