Timberland Heritage Leren Euro Hiker Boots Heren Brown Smooth

Onze Heritage Euro Leather trekkingschoen is ideaal voor tochten bij warmer weer, met ademende voering gemaakt van 50% gerecyclede PET (plastic flessen), een schokdempende EVA tussenzool en een verwijderbaar dempend voetbed. De lagere hoogte bied u ruimere bewegingsmogelijkheden en de store rubberen profielzool is klaar voor grip op vuil, zand, rotsen en takken op uw weg naar de top.Onze Heritage Euro Leather trekkingschoen is ideaal voor tochten bij warmer weer, met ademende voering gemaakt van 50% gerecyclede PET (plastic flessen), een schokdempende EVA tussenzool en een verwijderbaar dempend voetbed. De lagere hoogte bied u ruimere bewegingsmogelijkheden en de store rubberen profielzool is klaar voor grip op vuil, zand, rotsen en takken op uw weg naar de top.