• Model: DE190096

Timberland Fort Stark 24 - inch Suitcase Dark Sapphire

Je kunt erop vertrouwen dat deze compacte Timberland®-koffer jou en je bagage op de juiste plek brengt. Deze koffer heeft een prachtige harde buitenkant die je waardevolle spullen beschermt. Met de 8 wieltjes kun je de koffer soepel overal langs manoeuvreren. Inpakken is nu nog gemakkelijker dankzij de separator met rits en de elastische kofferriempjes aan de binnenkant. Het uitbreidingssysteem biedt ruimte voor onverwachte extra bagage.Gemaakt van 95% ABS inclusief 5% PC (15% gerecycled ABS)
  • Ritslipjes en logo gemaakt van 100% runderleer, voering gemaakt van 100% polyester
  • De mooie, harde buitenkant beschermt persoonlijke bezittingen nog beter
  • De koffer is uitbreidbaar voor extra pakruimte
  • Met handgrepen aan de boven- en zijkanten, zodat deze gemakkelijk op te tillen is
  • Volledig gevoerd en voorzien van een vak met ritssluiting en elastische kofferriempjes
  • Afmetingen: 62,2 x 43,2 x 26,7 cm

• Copyright ©2018 www.stichtingtextielplus.nl. Powered By Timberland.