Timberland Earthkeepers® Stormbuck Chelsea Boots Heren Burnished Dark Brown Oiled

Onze Earthkeepers® Stormbuck Chelsea Boot is een blijvende favoriet. De buitenkant van premium gepolijst waterproof volnerfleer is voorzien van elastische tussenstukken waardoor u deze schoen eenvoudig aantrekt, vlak voordat u weer op avontuur gaat. Voor de hele dag comfort hebben we onze exclusieve anti-fatigue comfort technologie aangebracht die voor demping zorgt, of u nu door ruige bergen, in de stad of over kiezelpaden loopt.Onze Earthkeepers® Stormbuck Chelsea Boot is een blijvende favoriet. De buitenkant van premium gepolijst waterproof volnerfleer is voorzien van elastische tussenstukken waardoor u deze schoen eenvoudig aantrekt, vlak voordat u weer op avontuur gaat. Voor de hele dag comfort hebben we onze exclusieve anti-fatigue comfort technologie aangebracht die voor demping zorgt, of u nu door ruige bergen, in de stad of over kiezelpaden loopt.