Timberland Block Island - Backpack Dark Sapphire Print

Onze Block Island Backpack is gemaakt voor jarenlang plezier en verkrijgbaar in een groot aantal prachtige kleuren en prints. We hebben waterbestendige stof gebruikt om je spullen te beschermen. Verder heeft de rugzak Vislon®-ritssluitingen voor duurzaamheid. Kies voor opvallende colorblocks of prints om dagelijks je onmisbare spullen in mee te nemen. Ook heeft de rugzak handige binnen- en buitenvakken, waaronder een verstevigde laptopsleeve.Onze Block Island Backpack is gemaakt voor jarenlang plezier en verkrijgbaar in een groot aantal prachtige kleuren en prints. We hebben waterbestendige stof gebruikt om je spullen te beschermen. Verder heeft de rugzak Vislon®-ritssluitingen voor duurzaamheid. Kies voor opvallende colorblocks of prints om dagelijks je onmisbare spullen in mee te nemen. Ook heeft de rugzak handige binnen- en buitenvakken, waaronder een verstevigde laptopsleeve.